Pallmann color collection lak

32 kleuren verdeeld over 7 individuele woonstijlen maakt dat de Pallmann Color Collection altijd bij je past. 
De makkelijk te verwerken olie-voorbehandeling Pall-X 333 is vervolgens af te werken met een 2-componenten lak van Pallmann. Een transparante, persoonlijke gekozen, afwerking beschermt immers de kleurlaag! De mogelijkheden zijn oneindig. Zo is er zowel keuze in kleur als afwerking. Dat maakt elke parketvloer uniek.

Het kleursysteem van de Pallmann Color Collection bestaat uit drie componenten; het basisonderdeel (A), een uithardingsmiddel (B) en het kleurcomponent met hoogwaardige kleurpigmenten (C). Het systeem is eenvoudig, veilig en snel én is ook nog eens 100% oplosmiddelvrij.

Het basisproduct, Pall-X 333 A/B, is een oplosmiddelvrije, 2-componenten olie-voorbehandeling. Het kleurcomponent is een los component (C) en is leverbaar in 32 kleuren met een zeer sterke kleur verdieping. Na het aanbrengen van het kleursysteem volgt de lak-afwerking. 

Bekijk voor meer informatie het Stylebook.

Geschikt voor het voor behandelen van o.a.:

  • Geschuurde – en gekitte houten vloeren
  • Geschikt voor parket op vloerverwarming (warm water)

+ Instelling van individuele hout optiek door Color Concentrate
+ Gemakkelijk te verwerken
+ Geen kantverlijming

Toepassing:

Combinatie van vloeibare oliën, geschikt voor het voor behandelen van alle standaard Europese parket houtsoorten onder 2C parketlak zoals; Pall-X 98 en Pall-X Zero, Pall-X-Pure.

Voor meer informatie: Productblad Pall-X 333(naturel) en Pall-X 333 Color concentrate.