Vloerstijl Modern

Houten vloerstijl modern

Strak, licht & kleuraccent

Vloerstijl modern paars hongaarse punt

De vloerstijl modern wordt veel toegepast in een ruimte met rechte lijnen en open karakter die met elkaar in verbinding staan. Kies je voor een houten vloer in een modern nieuwbouwhuis met een witte of zwarte basis,  breng dan met opvallende accentkleuren een nuance aan. Met een houten vloer kun je de rechte lijnen van het hout prima toepassen in dit type interieur. In overleg met onze productie kunnen we jouw parketvloer in iedere gewenste kleur produceren.


Meer informatie!

Houten vloer in Moderne vloerstijl

De houten vloer in deze vloerstijl karakteriseert zich door een rustige strakke uitstraling. Naast de minimale tekening in het eikenhout en de weinige kleine noestjes, versterkt deze eiken vloer het beeld van design en rechte lijnen. Met een plankenvloer zonder v-groef blijf het oppervlak mooi strak. Wil je toch een vloer die wel strak is maar iets speelser? Kies dan voor een visgraat vloer.

Parketvloer met kleuraccent

Door parketvloeren af te werken met ultra matte uitstraling of lichte tinten worden de blikvangers in het interieur verder geaccentueerd. Je houten vloer als blikvanger is natuurlijk ook mogelijk. Kies een felle kleur voor je vloer en richt je ruimte in met rustige bijpassende kleuren. Ook een gekleurde vloer is geolied en gelakt leverbaar.

Vloerstijl modern keuken wit gevlamd wit

Wat is traditioneel parket?

Wat is een multiplank vloer?